Menü Bezárás

Üzenet a Panda Subs Csapattól

Kedves Panda Subs Közösség!

Egy újabb évet búcsúztatva a Panda Subs család összegyűlik a virtuális tábortűz körül, hogy megosszuk egymással gondolatainkat, örömünket és álmainkat fordításaink előző és következő fejezetéről. Miközben az óra mindjárt éjfélt üt, szeretnénk kifejezni szívből jövő hálánkat azért a hihetetlenül sok támogatásért, amit az elmúlt év során kaptunk tőletek.

2023. egy felemelő utazás volt a Panda Subs stábjának, tele számtalan fordítási és feliratozási órával, hogy megoszthassuk az ázsiai filmek és sorozatok varázsát a magyar közönséggel. Szerény hobbifordítói csapatunk összetartó közösséggé nőtte ki magát olyan idegennyelv- és ázsiai kultúra rajongók részvételével, akiknek küldetése feliratról feliratra áthidalni a kulturális szakadékokat. Minden egyes lefordított sor a történetmesélés iránti közös szenvedélyünkről tanúskodik, és arról a meggyőződésünkről, hogy a nyelv soha nem lehet akadálya a filmek és sorozatok élvezetének.

Ebben az évben számos projektbe vágtunk bele, a szívmelengetően édes vígjátékoktól kezdve a szívbe markolóan szomorú drámákon át egészen az akciódús thrillerekig és horrorokig, amelyektől ijedten kiugorhatunk székünk melegéből. Olyan nemzetközileg is sikeres sorozatok fordítását oszthattuk meg veletek, mint a Moon in the Day, The Matchmakers, Twinkling Watermelon, My Lethal Man, Once We Get Married, The Love You Give Me, The Night I Became an Animal vagy a Trick or Love.

Az általunk fordított történetek sokfélesége tükrözi a kultúrák gazdagságát, amelyekkel igyekszünk összekötni titeket. Az internet kis szegletében nem csak fordítókká, hanem kulturális nagykövetekké igyekeztünk válni, akik az ázsiai filmek magával ragadó világát ismertethetik meg a magyar közönséggel.

A Panda Subs útját csapatunk tagjainak fáradhatatlan elkötelezettsége kövezi ki, akik szívesen áldozzák idejüket és tudásukat arra, hogy minden egyes feliratot élvezhetővé és érthetővé tegyenek. Minden aprólékosan kidolgozott sor mögött a kiválóság iránti közös elkötelezettség és a fordítás iránti szeretet áll. Ahogy a közelgő újévre koccintunk, nemcsak az általunk életre keltett történetekre, hanem az útközben kialakult kötelékekre is emeljük poharunkat.

Ha a jövőre gondolunk, izgatottan várjuk a fordításra váró, el nem mondott történeteket, az ázsiai filmművészet eddig feltérképezetlen területeit, amelyeket veletek együtt fedezhetünk fel. A következő évre vonatkozó elhatározásunk az, hogy közösségként továbbra is növekedni, tanulni és fejlődni fogunk. Meghívunk titeket, hogy csatlakozzatok hozzánk ebben a kalandban, miközben arra törekszünk, hogy a Panda Subs a nyelvi egység és a különböző kultúrák ünneplésének egyik jelzőfénye legyen.

Ahogy az óra éjfélt üt, fogadjuk tárt karokkal a 2024-es évet annak tudatában, hogy felirataink továbbra is olyan történeteket fognak szőni, amelyek túllépnek az országhatárokon és a nyelvi korlátokon. A Panda Subs minden tagja nevében boldog új évet kívánunk! Legyen tele a következő év is örömmel, nevetéssel és természetesen még több feliratos történettel!

Szeretettel,

a Panda Subs csapata

«« Tekintsétek meg a Panda Subs csapat tagjai által felállított 2023-as évi toplistát »»

17
0
Posted in Hírek, Tájékoztatók

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás

  1. pmarcsi
    pmarcsi

    Köszönöm szépen az egész éves munkátokat és gratulálok a csapatnak a 2023 as év teljesítményéhez,nagyon sok boldog pillanatot kaptam tőletek ,élveztem a sorozatokat amit láttam ,igaz néha bőgtem is ,de megérte várni az újabb részekre ,szóval köszönöm szépen és Boldog Újévet kívánok nektek !🥂🥂🥂

    3
    0