Menü Bezárás

The Love You Give Me

Fordító: Közös Panda Fordítás • Editor: Lilly

Időtartam: 28×45 perc

Sok évvel ezelőtt egy fiatal nő, Min Hui (Wang Yu Wen) beleszeretett egy Xin Qi (Wang Zi Qi) nevű fiatalemberbe. Arról álmodoztak, hogy életük hátralévő részét együtt töltik, és még házasságot is terveztek. De a dolgok közöttük bonyolulttá váltak. Xin Qi veszélyes és életveszélyes szívbetegségben szenvedett. És egy félreértés miatt szakítottak.
Most, évekkel később, egy üzleti eseményen újra összejöttek. Min Hui felemelkedett egy technológiai cég kutatás-fejlesztési igazgatójává, és Xin Qi is nevet szerzett magának az üzleti világban. Úgy döntenek, hogy a “sors” okkal hozta őket újra össze, és beszélgetni kezdenek. Min Hui azonban elárulja, hogy van egy fia. Mi több, egy apasági teszt alapján kiderül, hogy a gyermek Xin Qié! Xin Qi erre úgy reagál, hogy átveszi a fiú apjának szerepét – a gyermek nagy örömére. De vajon ez visszavezeti őket a románc útjára? Vagy a szerelem hajója már elment?
A dráma Shi Ding Rou regénye alapján készült.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

4
1
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Közös Panda Fordítás, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás