Menü Bezárás

Love Forever Young

Fordító: Lilly • Editor: Xialongne

Időtartam: 26×45 perc

Egy túlvilági birodalomban a Yan Shan iskola egy fiatal harcos tanoncokból álló klán, akik felesküdtek, hogy megvédik népüket. Mindannyian férfiak, és életüket egy szigorú magatartási kódex szerint élik, amely megköveteli tőlük, hogy mindig tisztességesek és becsületesek legyenek. Számukhoz tartozik Zhao Xingmu (Alen Fang), a Yanshan iskola első rangidős testvére, valamint Gu Yulang (Feng Ming Chao) a Yanshan iskola második rangidős testvére. Szintén az iskolában van a jóakaratú, de tapasztalatlan Jun Weiqi (Ma Wen Yuan), egy ifjabb testvér.
Az iskolának azonban van egy esküdt ellensége – a szöges ellentéte, a Baihua iskola. Ez az iskola kizárólag nőkből áll, és a derék első rangidős nővér, Yue Qingqiu (Liu Ling Zhi) vezeti. Mellette Yu Linglong (Flora Dai), a Baihua rettenthetetlen második rangidős nővére, és a temperamentumos Li Yixin (Su Xiao Tong), a Baihua legfiatalabb nővére. Ez a klán is a saját szigorú viselkedési kódexe szerint él, és hasonlóan képzi ki a tanoncokat, hogy a harcművészetekkel védjék a köznépet. A két iskola hagyományosan távol tartja magát egymástól. De amikor a körülmények arra kényszerítik őket, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljenek egymással, Cupido elkezd játszani a káoszba az iskolák szabályaival. Vajon a romantika vonzása arra késztetheti ezeket az elkeseredett riválisokat, hogy félretegyék merev szabályaikat… és még a szerelem is fellángoljon?

A dráma az azonos című képregénysorozat alapján készült, amely 2015. szeptember 18-tól 2018. szeptember 30-ig volt sorozatban.

“The Legend of Yan Shan and Bai Hua” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Li Xiao Jiang rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!
2
0
Posted in Alen Fang, Feng Ming Chao, Flora Dai, Fordító » Lilly, Liu Ling Zi, Ma Wen Yuan, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Su Xiao Tong

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?