Menü Bezárás

New Life Begins

Fordító: CSLKati, kate_lucy, Xialongne és Léda

Időtartam: 40×45 perc

A mai Kína minden részéről gyönyörű nők utaztak szülővárosaikból a Xinchuan udvarba egy különleges eseményre: Az uralkodó család eldönti, melyik fiatal nőnek van meg a kellő képessége, hogy feleségül menjen a család hat férfi örököséhez. A nők e gyűjteménye között van Li Wei (Tian Xi Wei) is. Ő egy szerény, igénytelen és kissé kulturálisan esetlen egyéniség, akit ez a “verseny” kevéssé érdekel. Inkább szeretne boldogulni az életében, és nyugodt, békés életet élni szülővárosában.

De meglepetésére őt választják ki, hogy feleségül menjen az egyik fiatal örököshöz, Yin Zhenghez (Bai Jing Ting). A csendes, szelíd, intelligens és kissé zárkózott fiatalember vitathatatlanul a legkevésbé kedvelt az örökösök között. Mint ilyen, a házassága csak mellékes a Xinchuan uralkodók számára. Az udvar peremére szorítják, és alantas feladatokkal bízzák meg. Eleinte úgy tűnik, hogy ez a szövetség halálra van ítélve. De miután elkezdik megismerni egymást, Yin Zheng és Li Wei szoros kötelék alakul ki közöttük. Vajon lassan erősödő románcuk segíthet-e nekik olyan kapcsolatot kialakítani, amely segíthet javítani a birodalom egyszerű népének életén?


Az “Új élet kezdődik” egy 2022-es kínai drámasorozat, amelyet Zhao Qichen rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

5
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » CSLKati, Fordító » kate_lucy, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás