Menü Bezárás

Please Be My Family

Fordító: Közös Panda Fordítás

Időtartam: 30×30 perc

Song Haoyu (Xie Bin Bin) egy Song Xingchen (Zhang Yan Bo) nevű kisfiú egyedülálló apja. Emellett egy sikeres és jómódú vállalat munkamániás vezérigazgatója. Küzd az egyedülálló apasággal járó nyomással, és gyakran érzi úgy, hogy reménytelenül kívül áll a gyerekneveléssel kapcsolatos dolgokon. Eközben Qi Sile (Zheng Qui Hong) egy Qi Ziyuan (Huang Bo Si) nevű lány egyedülálló édesanyja. Mivel a lányának sürgősen pénzre van szüksége egy potenciálisan életmentő műtéthez, Qi Ziyuan aggódik. Pozitivitása azonban jó szolgálatot tesz neki, és optimista szemlélete azt jelenti, hogy nem veszítette el a reményt.

Egy nap a két egyedülálló szülő útja keresztezi egymást, amikor Song Haoyu születésnapi ajándékot keres Song Xingchen számára. Qi Ziyuan tudja, hogy Song Haoyu cégének hatalmában áll egy jövedelmező szerződést adni a saját cégének – ami segíthet kifizetni a műtétet. Megpróbálja meggyőzni Song Xingchent, hogy biztosítsa a cégének a szerződést. Song Haoyu megérzi a lehetőséget: Úgy érzi, hogy Qi Ziyuan hozzáértő szülő, és segíthetne neki Song Xingchen nevelésében. Egy “érdekházasság”-ot ajánl fel. De vajon az egy fedél alatt élés összehozhatja-e ezt a két egyszülős családot?

A “Please Be My Family” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Li Jie rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

6
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Közös Panda Fordítás, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás