Menü Bezárás

Wrong Carriage Right Groom

Fordító: Ynonline8 és Xialongne • Editor: frkszltn

Időtartam: 24×45 perc

A Tang-dinasztia korabeli Kína Jiangsu tartományában, a gazdag Yangzhou városában a Du és Li klánok befolyásos szülei házasságot terveznek lányaiknak, és az esküvőkre véletlenül ugyanazon a napon kerül sor. Du Bing Yan (Bai Bing Ke) tervezett férje a beteges Qi Tian Lei (Ao Rui Peng), a Qi család harmadik fia. A Qi család azt reméli, hogy Qi Tian Lei egy gyönyörű nővel való összeházasítása megfordítja a férfi balszerencséjét, és helyreállítja az egészségét. Ám a pletykák szerint Qi Tian Lei valójában a halálán van. Du Bing Yan megdöbbent, hogy egy ilyen beteg emberhez kell feleségül mennie, de meghajol a szülei kívánsága előtt.
Eközben a Li család beleegyezett, hogy lányukat, Li Yu Hu-t (Tian Xi Wei) hozzáadja egy Yuan Bu Qu (Zhao Shun Ran) nevű tábornokhoz, aki a vadság és a durvaság hírében áll. Li Yu Hu-t ugyanúgy megzavarja ez a férjválasztás, de ő is beletörődik családja kívánságába. Ám miközben szedánnal utaznak az esküvőjükre, mindketten egymástól függetlenül úgy döntenek, hogy meglátogatnak egy templomot, amely mellett útközben elhaladnak. Amikor a templomban tűz ütött ki, kíséretük pánikba esik. A zűrzavarban a két nőt “rossz” szedánnal viszik el – és végül a másik nő tervezett férjével tartanak az esküvőre! Vajon Ámor képes lesz rendezni a zűrzavart? Vagy káosz lesz a kvartett sorsa?

Ezt a drámát Xi Juan azonos című regényéből adaptálták, amelyből egy 2001-es dráma is született, szintén “Rossz kocsi, jó vőlegény” címmel.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

7
0
Posted in Ao Rui Peng, Bai Bing Ke, Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Ding Yi Yi, Fordító » Xialongne, Fordító » Ynonline8, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Tan Xi Wei, Zhan Yu, Zhao Shun Ran

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

8 Hozzászólás