Menü Bezárás

Romance by Romance

Fordító: Bailong

Időtartam: 10×15 perc

Mivel sosem volt még hosszú kapcsolata, Ha Yoon (Lee Eun Bi) remélte, hogy jelenlegi barátja, Nam Tae Ryeon (Cha Hun) ezen változtat majd. De mikor az bejelenti, hogy szakítani akar még a 100. napjuk előtt, Ha Yoon nem hajlandó ezt harc nélkül elfogadni.

Eltökélve, hogy tartóssá teszi ezt a kapcsolatot, Ha Yoon felajánl egy, egyhónapos “szakítási türelmi időszakot”, amiben ő és Tae Ryeon annyi időt töltenek külön, amennyit szeretnének, anélkül, hogy mindennek véget vetnének. Beleegyezve a feltételekbe, Tae Ryeon és Ha Yoon egy szerződést ír, melyben leírják a türelmi időszak szabályait. Míg Tae Ryeon éli tovább az életét, Ha Yoon egy teljesen más szerződést ír alá a legjobb barátjával, és egyben volt egyetemi iskolatársával, Kang Jinnel.

Habár azt hitte, hogy ezt a hónapot könnyen megéli majd Ha Yoon nélkül, Tae Ryeon kezdi meggondolni magát, mikor látja, hogy a lány túl sok időt kezd el tölteni Kang Jinnel. A váratlanul jött féltékenységet követően, Tae Ryeon tényleg el fogja engedni a lányt harc nélkül?

Az N.Flying zenekar tagjának, Cha Hun-nak főszereplésével, a Romance by Romance egy 2023-as dél koreai szerelmi dráma.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Bailong, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás