Menü Bezárás

The Origin of Eternity

Fordítók: Esum • Editor: frkszltn

Időtartam: 8×30 perc

A mennyei birodalomban egy folyó mellett növekvő írisz virágtündérré változik Qing Huanná (Lin Yan Rou), amikor egy hatalmas, de kőszívű és távolságtartó istenség, Bei Ze (Yang Ze) vércseppje a szirmára esik. Qing Huan, aki most már emberi alakban van, fülig szerelmes lesz az istenbe. Az istenségnek azonban más dolga van: Ha sikeresen átvészel három életet a halandók birodalmában, ő lesz a Mennyek Császára. Első “életre szóló” küldetése a Ling Királyságba vezet, ahol a királyság trónörököse lesz. Második küldetésén egy kiemelkedő szekta tanítványa lesz. Utolsó küldetésén további meglepetések várnak rá. Qing Huan minden “életében” követi őt, és különbözőképpen reinkarnálódik, császárnőként és női démonként.
A növekvő szerelem ereje minden egyes életben egymáshoz vonzza őket, de vajon ugyanez a szenvedély elvetheti-e a vesztük magvait?

“Az öröklét eredete” egy 2022-es kínai drámasorozat, amelyet Chen Yi rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!
3
1
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Cao Jun Hao, Fordító » Esum, Lin Yan Rou, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Sun Yan En, Wang Hong Qian, Xu Shao Hang, Yang Ze

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?