Menü Bezárás

911 Love

Fordító: Szami

Időtartam: 120 perc

Kang Il (Go Soo) egy zaklatott múltú, jól képzett tűzoltó. Amikor felesége rosszul lett, úgy döntött, hogy a balesetet szenvedett betegen segít inkább, aki úgy tűnt, hogy a feleségénél súlyosabb állapotban van. Ez a döntés végül a felesége életébe került. Attól a naptól kezdve a bűntudat gyötri, és vakmerően a veszély útjába veti magát, hogy ahol csak lehet, életeket mentsen.

Mi Soo (Han Hyo Joo) orvosként dolgozik egy nagy kórházban. De amikor egy nap tévesen diagnosztizál egy beteget, nehéz jogi helyzetbe kerül. Azt feltételezte, hogy egy betegét bántalmazta a párja, de végül kiderül, hogy nem erről van szó. Mivel bírósági üggyé fajul a dolog, az ügyvéde azt tanácsolja neki, vegye rá Kang Ilt, hogy tanúskodjon a férfi ellen testi sértés miatt. Kang Il nem hajlandó a dologra, ezért Mi Soo kétségbeesésében el akarja csábítani, még egy mentős egységhez is csatlakozik, hogy több időt tölthessen vele. Bonyolódik a helyzet, amikor kezd beleszeretni Kang Ilbe … de vajon a másik is így érez?

A “911 Love”, “911 Szerelem” egy 2012-es dél-koreai film, amelynek rendezője és társszerzője Jeon Gi Hyun.

Szereplők:

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
1
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Korea, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » Szami, Go Soo, Han Hyo Joo, Hyun Jyu Ni, Jung Jin Young, Kim Sung Oh, Ma Dong Seok, Yang Dong Geun

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás