Menü Bezárás

My cuteness is about to expire?

Fordító: Koike_Hana, Xialongne és Léda • Editor: Koike_Hana, Xialongne, és Léda

Időtartam: 9×30 perc

Maruya Kosuke (Yamada Ryosuke) egy 29 éves férfi, aki egy bűbájos életet él. Ő egy közkedvelt és nagyon sikeres alkalmazott, aki egy nagy sörgyártó cég értékesítési osztályán dolgozik. Jó megjelenéssel és “cukisággal” van megáldva, ami mindig is hatalmas népszerűséget hozott neki a nők körében. Sőt, annyira sármos, hogy gyakran a nők teszik meg az első lépést – szinte már-már úgy vallanak neki az érzéseikről, mintha nem tudnának mit tenni. Egy nap azonban váratlan esemény történik, ami szörnyű felismerésre készteti: A “cukiságának” – akárcsak a sörnek – lejár a szavatossági ideje. Egy nap ő is csak egy átlagos ember lesz, anélkül a mágneses báj nélkül, amit mindig is természetesnek tartott!
Miközben ez történik Maruya Kosukéval, az értékesítési részleg új tagot kap: A kutatási és fejlesztési csapat 26 éves tagja, Izumi Sanada (Yoshine Kyoko) áthelyezésre kerül Maruya Kosuke csapatába. Izumi Sanada nem szeret másokkal lenni, sőt egyenesen antiszociális. Érzelemmentesnek tűnik, amikor más emberekkel kell kapcsolatba lépnie. De szinte robotszerű viselkedése és az emberekkel szembeni ellenszenve a múltbeli tapasztalataiból ered – amelyek rejtett kisebbrendűségi komplexust hagytak benne. Vajon fellobbanhat a romantika szikrája, amikor Maruya Kosuke és a hamarosan lejáró “cukisága” keresztezi ennek a látszólag érzelemmentes fiatal nőnek az útját?
A “My Cuteness Is About to Expire!?” egy 2022-es japán drámasorozat, amelyet Takehiko Shinjo rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Koike_Hana, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?