Menü Bezárás

Snow Eagle Lord

Fordító: Esum • Editor: Xialongne

Időtartam: 40×45 perc

Dong Bo Xue Ying (Xu Kai), más néven a Hósas Úr, egy fiatalember, aki a Hósas Terület nevű földön született. Apja szerény származású, hogy végül megvásárolja a Havas Sas Területet. Nemessé emelkedett, és feleségül vett egy nőt, aki saját arisztokrata családjából menekült el. Ahogy Dong Bo Xue Ying egyre idősebb lesz, kezd ráébredni, hogy a béke, amelyet fiatalemberként ismert, a megtörés szélén áll. Szüleit letartóztatják, és elhatározza, hogy kiszabadítja őket. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy démoni erők gyülekeznek, hogy a Xia-klán elleni támadásra készüljenek.
Dong Bo Xue Ying megérti, hogy egy hősnek kell felemelkednie, hogy legyőzze a démonokat – és ennek a hősnek neki kell lennie! De egyedül nem tudja legyőzni ezeket a szörnyű erőket. Ezért úgy dönt, hogy egyesíti erőit szeretett Yu Jing Qui-vel (Gülnezer Bextiyar), aki szintén félelmetes fiatal harcos, és az elit Changfeng Akadémia tagja. A bandához tartozik a fiatal teleportációs specialista Pu Yang Bo (Bai Shu) Együtt egyesítik mágikus erejüket, félelmetes harcművészeti képességeiket és félelmetes eszüket. Vajon ez elég lesz-e ahhoz, hogy legyőzzék a démoni hordát – vagy a gonosz elnyeli a birodalmat?

Ez a dráma Zhu Hong Zhi, a szélesebb körben I Eat Tomatoes (Paradicsomot eszem) néven ismert szerző sikerregénye alapján készült.

A “Snow Eagle Lord” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Li Da Chao, Li Wen Long és Li Yang Jian rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

3
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Esum, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?