Menü Bezárás

Kidnap Ding Ding Don

Fordító: Petra és Emi3 • Editor: Lilly

Időtartam: 98 perc

Don Li (Alex Fong) egy számára ismeretlen házban ébred, és egy Ding Ding (Ivana Wong) nevű nőt talál ott. A nő azt állítja, hogy a férfi elrabolta őt, de úgy tűnik, hogy a férfi nem emlékszik arra, hogy bármi ilyesmit tett volna. A nő követelőző, elkényeztetett és figyelemfelkeltő, és megpróbálja rávenni a férfit, hogy tegye meg, amit kér. A férfi ragaszkodik hozzá, hogy nem ő az emberrabló, és azt mondja, a lány szabadon távozhat.

De úgy tűnik, Ding Dingnek más tervei vannak: Szándékosan fel akarja kelteni az apja figyelmét, és megpróbálja rákényszeríteni Dont, hogy valódi emberrablónak adja ki magát – ráveszi, hogy küldjön egy fenyegető üzenetet, amelyben azt állítja, hogy brutálisan megöli a lányt, ha nem ad egy hatalmas váltságdíjat. Don megpróbál kiszabadulni ebből a kötelékből, de Ding Ding ragaszkodik hozzá, hogy játssza el a szerepét. Ám ahogy egyre több időt töltenek együtt, ezek az össze nem illő emberek között egyre melegebb kapcsolat kezd kialakulni. 

Mi fog történni, amikor Ding Ding családja is belekeveredik? És vajon Don ártatlan bája le tudja-e csillapítani Ding Ding kölyökszerű viselkedését?

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Kína, Filmek, Filmek » Kína, Fordító » Emi3, Fordító » Petra

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?