Menü Bezárás

Twilight

Fordító: Bailong és Ynonline8 • Editor: Xialongne és Ynonline8

Időtartam: 40×45 perc

Liu Xia (Angelababy) egy fiatal és tehetséges pszichológus, aki egy konferencián készül beszédet tartani. De úton a rendezvény felé, valami furát vesz észre egy férfin, aki ugyanabban a liftben utazik, mint ő. Végül arra a következtetésre jut, hogy a férfi, biztosan a halálába készül ugrani a tetőről. Így ahelyett, hogy a beszédére sietne, a férfi után megy, hogy megpróbálja lebeszélni őt az öngyilkosságról, míg az összegyűlő tömeg, az épület aljából figyeli őket. Ez az esemény nagy változásokat indít el benne, aminek hatására elhatározza, hogy egy olyan helyet hoz létre, ahol segíteni tud az embereknek megoldani azok pszichológiai problémáit.
Eközben, Qi Lian Shan (Ren Jia Lun) egy forgatókönyvíró, aki egy akciódráma forgatókönyvén dolgozik. Egy közeli kávézóban dolgozik a művén, és ő is szemtanúja annak, ahogyan a pszichológusnő megmentette a férfit.
A sors egymás mellé keveri őket, aminek következtében elhatározzák, hogy együttműködnek, a céljaik elérésének érdekében. Qi Lian Shan, Liu Xia segítségét kéri a forgatókönyvében szereplő történet megírásához. Liu Xia pedig Lian Shan segítségét kéri, egy mesterséges intelligenciával működő mentális egészséggel foglalkozó platform kialakításában. De vajon az együttműködésük következtében fellobbanhat-e köztük valamilyen románc?

A “Twilight” egy 2023-as Kínai dráma, amely Yu Jing Peng Xiang regénye alapján készült, és amelyet Leon Li rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

3
0
Posted in Angelababy, Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Bailong, Fordító » Ynonline8, Jiang Chao, Li Yi Ru, Ren Jia Lun, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Sun Jia Yu

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?