Menü Bezárás

Bad Girlfriend

Fordító: Petra, Xialongne, Emi3 • Editor: Léda

Időtartam: 12×15 perc

Ha munkájáról van szó, Yang Ji Soo (Byeon Seo Yoon) a cég reklámtervezési csapatának vitathatatlan ásza. Tehetséges szakember, aki erős munkamorállal és könnyen megközelíthető viselkedéssel rendelkezik, és gyakorlatilag mindenki szereti, akivel találkozik. Népszerűsége azonban nem várt bonyodalmakkal jár, különösen, ha a szerelemről van szó.

Ji Soo szíve a kelleténél több férfi közül válogat, de úgy tűnik, nem tud megállapodni egyetlen ember mellett sem. Ji Soo elhatározza, hogy olyasvalakivel randizik, akit igazán kedvel, de kissé meglepődik, amikor beleszeret kőszívű főnökébe, Yoon Tae Oh-ba (Park Young Woon). Az őszinte kedvesség pillanataitól befolyásolva Ji Soo nem tud ellenállni, amikor Tae Oh randira hívja. Az egyetlen probléma az, hogy nemrég beleegyezett, hogy Moon Ji Ho-val (Yang Hyuk), egy imádnivaló kávézói részmunkaidőssel kezdjen randizni, akinek meleg szíve azonnal elnyerte a tetszését. Ji Ho nemrég végzett a főiskolán, és elhatározza, hogy megtalálja a módját annak, hogy bebizonyítsa, egyenrangú és méltó szerelmi érdeklődője Ji Soo-nak. Mivel a szíve két különböző irányba húzza, Ji Soo tanácsot kér régi barátjától, Kwak Hyun Woo-tól (Yoo Jeong Hoo). Sajnos Hyun Woo bölcs szavai csak még bonyolultabbá teszik Ji Soo életét. 

Vajon megtalálja a módját, hogy rájöjjön, mit akar a szíve igazán anélkül, hogy megbántaná az életében a számára legfontosabb férfiakat?

A szerelem és barátság bonyolult története, a “Bad Girlfriend” egy 2022-es dél-koreai romantikus dráma Lee Si Young rendezésében.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Byeon Seo Yun, Fordító » Emi3, Fordító » Petra, Fordító » Xialongne, Hyuk, Park Young Woon, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?