Menü Bezárás

Meeting You

Fordító: Koike_Hana, SilverUnicorn, Xialongne

Időtartam: 28×40 perc

Nan Xi (Fiction Guo) zseninek született, így nincs sok gondja az iskolában a tanulással. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mással sem. Szociális szorongástól szenved, és egész éltében nehezen találta meg a helyét. Mivel rosszul viseli maga körül a nyüzsgést, inkább egyedül van. Persze nem azért, mert nem akar barátokat: nehéz neki másokhoz közeledni.
Xia Rui (Wan Peng) ugyanakkor a szöges ellentéte; a cserfes, vidám lány igazi társasági lény, barátokkal körül véve. Iskolai élete nem is különbözhetne jobban Nan Xiétól. Két ennyire különböző ember útjai nem is keresztezhetik egymást, csak akkor, ha a végzet közbe szól.
Az egykori idegenek mára legjobb barátokká váltak és a barátságukból hamarosan szerelem szövődik. De két ennyire különböző emberre vajon az örök boldogság vár?
A Meeting you (Találkozunk) című romantikus vígjáték egy valószerűtlen szerelem története, amely 2020-ban jelent meg Zhan Cheng Lin rendezésében.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Koike_Hana, Fordító » SilverUnicorn, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

4 Hozzászólás

  • Ynonline8
   Ynonline8

   Kedves Kata!

   Köszönjük a támogatást, és a szép szavakat. 🙂 Szeretnélek azonban megkérni, hogy a spoilereket mellőzni szíveskedj a hozzászólásokban, mivel mások élményén ronthatsz ezzel.
   Hálásak vagyunk a megértésedért!
   További szép napot és jó szórakozást! 🙂

   1
   0