Menü Bezárás

Spicy Girl

Fordító: Léda, frkszltn, Esum és Xialongne • Editor: Darla

Időtartam: 32×10 perc

Su Xiao mindig is ” csípős” volt – már gyerekkora óta. Viselkedése miatt mások általában megijednek a jelenlétében, még akkor is, ha ennek nem mindig örül. És ez azt jelenti, hogy gyakran küzdött a népszerűségért, annak ellenére, hogy valójában erős humorérzékkel és szorgalmas hozzáállással rendelkezik. Mostanra felnőtt, és a színészet felé fordult. De mivel semmit sem veszített ijesztő viselkedéséből, szinte mindig gonosztevőnek írják be, annak ellenére, hogy szeretne a legkülönfélébb szerepekbe bújni.

Egy nap összefut Xiao Jian-nal, egy (titokban képmutató és cinikus) díjnyertes színésszel és befektetővel, amikor szemtanúja lesz annak, hogy egy harmadrangú rendező egy hotelszobában csak alsóneműben ölelgeti Su Xiao-t. Opportunista módon lefotózza őket, noha valójában semmi kellemetlen nem történt, és az egész incidens valójában teljesen ártatlan volt. Hogy elkerülje a botrányt, Su Xiao beleegyezik, hogy szerződést írjon alá Xiao Jian-nal, és beleegyezik, hogy azt teszi, amit ő akar. De vajon ez a szokatlan megállapodás a megváltás… vagy akár a szerelem felé vezető útra küldi őket?

A “Spicy Girl” egy 2020-as kínai animációs sorozat, amelyet Uda Takenosuke rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
1
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Esum, Fordító » frkszltn, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?