Menü Bezárás

Lost Track of Time

Fordító: Esum és Ynonline8 • Editor: Lilly

Időtartam: 30×45 perc

A hatalmas Lu család első feleségének első lányaként Lu Anran (Xing Fei) mindent megkapott az életben, amire szüksége volt. Éles eszével és az üzleti menedzsmenthez való természetes tehetségével Anran jó helyzetben volt ahhoz, hogy a Lu család következő feje legyen.
Miután a család üzleti tevékenységét kiterjesztette, és növelte hatalmukat a birodalmon belül, Anran házassága Qing herceggel, Muze-vel (Jing Chao) csak arra szolgált, hogy megerősítse családja vagyonát és pozícióját. A Muze-vel töltött tíz év azonban tragédiával végződött, amikor a nehezebb úton megtudta, hogy férje a házasságukat arra használta fel, hogy tönkretegye egész családját. Most az egykor hatalmas Lu család egyetlen túlélő tagja, Anran bánata felemésztette. Anran nem akart tovább élni, ezért tűzbe vetette magát, de ahelyett, hogy a túlvilágra került volna, Anran arra ébredt, hogy tíz évet utazott a múltba.
A bosszúért égő szívvel Anran mindent megtesz, hogy megakadályozza Muze-t abban, hogy elpusztítsa a családját. Muze bátyjával, Muchuan-nal (Zhai Zi Lu) szövetkezve Anran készen áll, hogy legyőzze Muze-t, ám rájön, hogy a lágyszívű bátyjával töltött idő váratlan módon megváltoztatta őt. Az újdonsült szerelem és a bosszúvágy között tépelődve, melyik utat választja Anran?

A szerelem, a gyűlölet és a második esélyek története, a “Lost Track of Time” egy 2022-es kínai történelmi romantikus dráma, amelyet Yi Jun rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

9
0
Posted in Cheng Yu Feng, Fordító » Esum, Fordító » Ynonline8, Gao Xu Yang, Jing Chao, Niu Zi Fan, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Wang Si Yi, Xing Fei, Zhai Zi Lu

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás