Menü Bezárás

Lost You Forever

Fordító: Bailong • Editor: Xialongne

Időtartam: 39×45 perc

Egy birodalom, ami három királyságot foglal magában, Sheng Nong, Xuan Yuan és Gao Xing. Jiu Yao (Yang Zi) egy hercegnő, aki semmit sem akart, a királyi udvarban nőtt fel. A gyerekkori legjobb barátja az unokatestvére volt, Xuan Yuan Hercege, Qiang Xuan (Zhang Wang Yi). Gyermekként a duó arról álmodott, hogy majd egyszer összeházasodnak, és az egész életüket együtt töltik majd. De a sors mást tervezett Jiu Yao-nak. Miután megannyi kihívással és nehézséggel nézett szembe, Jiu Yao megfosztva találja magát a személyazonosságától, és a királyi múltjától. Egy Qingsui nevezetű városban találja magát, ahol férfinek öltözve kétséges “mindent gyógyító” orvosság árulásával próbálja megkeresni a kenyerét. De Qiang Xuan még nem hagyott fel az álmával, hogy feleségül veszi Jiu Yao-t, és megpróbálja megtalálni őt.
Qingshui-ban, Jiu Yao megment egy férfit, Tu Shan Jing-et (Deng Wei) – egy klán jövőbeli vezérét. Tu Shan Jing elkezd beleszeretni Jiu Yao-ba, és a lány is elkezd érzelmeket táplálni iránta. De a dolgok kezdenek egyre komplikáltabbá válni körülötte, amikor találkozik egy fehér hajú, kilenc fejű démonnal, akit emberi alakjában Xiang Lu-nak hívnak (Tan Jian Ci). Ez a démon eléggé nyers és türelmetlen vele, de valamilyen oknál fogva furamód, vonzódni kezd hozzá. Eközben Qiang Xuan végre Jiu Yao nyomára akad.
Szerelem, vagy tragédia vár majd a hercegnőre?

Az Örökre elvesztettelek 1. Évada egy 2023-as Kínai dráma, amit Zhen Qin rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

6
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Dai Lu Wa, Deng Wei, Fordító » Bailong, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Tan Jian Ci, Wang Hong Yi, Yang Zi, Zhang Wan Yi

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?