Menü Bezárás

Encyclopedia of Hopeless Love

Fordító: Közös Panda Fordítás • Editor: Léda

Időtartam: 10×22 perc

Koga Madoka (Fumika Baba) egy fiatal nő, akinek még sosem volt szexuális kapcsolata, de volt már jó pár barátja. Látszólagos ártatlansága ellenére sosem hagyja magát egy férfitól – és ha egy potenciális partner túlságosan erőszakoskodik, szívesen ad neki egy jó nagy szidást a nyilvánosság előtt. Fukuma Chiyo (Hisamatsu Ikumi) reménytelenül romantikus: Szabadidejét romantikus témájú mangaregények olvasásával tölti – és arról álmodozik, hogy találkozik egy olyan férfival, aki egyenesen az egyik ilyen könyv lapjairól származik. Chidori Sawako (Hinako Sano) pedig úgy tűnik, mindig olyan férfiakba szeret bele, akik másodosztályú barátok lennének… vagy szörnyű férjek!
Ez a három nő ráadásul a legjobb barátnők. És semmit sem szeretnek jobban csinálni esténként, mint összejönni néhány hideg sör mellett, és elmesélni egymásnak néhány borzalmas randit, és a rosszul összeillő férfiakat, akikkel romantikus találkáik voltak! A túlságosan is tolakodó üzletembertől kezdve a hajhullással küzdő jóképű úriemberig, akinek csak a szex jár a fejében, úgy tűnik, rossz pasikból nincs hiány – és úgy tűnik, ez a trió már mindegyikkel randizott!
A “Reménytelen szerelem enciklopédiája” egy 2018-as japán drámasorozat, amelyet Yamamoto Daisuke rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Közös Panda Fordítás, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?