Menü Bezárás

Peng

Fordító: Szami

Időtartam: 10×20 perc

Go Sa Ri (Yoon So Hee) a huszas éveinek búcsút mondva tárt karokkal üdvözli a harmincasok életét. Kész új fejezetet nyitni és lezárni a zűrös múltat. De ez nehezebbnek bizonyul, mint képzelte.

Sa Ri nem rég szakított a barátjával, és azt reméli, hogy életének ez a része már végleg véget ért. De mikor a férfi váratlanul visszatér, a dolgok bonyolódni kezdenek. Ráadásul rájön, hogy az egyik legrégebbi barátja, Pi Jung Won (Choi Won Myung) is gyengéd érzelmeket kezdett táplálni iránta. Miközben próbálja kibogozni a saját érzéseit a tehetséges művész iránt, Sa Ri útját folyton keresztezi Ki Sun Jae (Joo Woo Jae), munkahelyének jóképű és barátságos igazgatója. Bár nem mindig könnyű kitalálni, mit gondol Sun Jae, időnként egyetlen pillantása is elég, hogy a lány szíve zavarodottan össze-vissza kalimpáljon. És ha ez még nem volna elég, Sa Ri rájön, hogy akaratlanul is magára vonta Yeon Ha Rim (Kim Hyun Jin) figyelmét. Bár a fiú évekkel fiatalabb nála, hezitálás nélkül kimutatja az érzéseit a lány iránt.

Sa Ri akaratlanul is négy különböző férfi figyelmének középpontjába kerül, és fogalma sincs, mit tegyen. Hogy léphetne tovább, ha minden utat az érzelmek káosza torlaszol el?

A Peng a Viki saját gyártású 2021-es romantikus sorozata az életről, szerelemről, továbblépésről szól. Rendezte: Baek Min Hee.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Szami, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?