Menü Bezárás

Order of the Sommelier

Fordító: Léda és Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam: 12×25 perc

Bai Qi (Yu Yan Long) a Démon Kocsma büszke tulajdonosa és csaposa. Ez az ivó olyan, mint semmi korábbi, és az általa felszolgált italok képesek meggyógyítani a kocsmába érkező és odaérkező sok látogató zaklatott lelkét. Itt gyakoriak az időeltolódások, és az italok néha portálokat hoznak létre, lehetővé téve Bai Qi számára, hogy belépjen a vendégek világába.
Amikor a démonvadász sommelier Fu Yu (Kenji Chen) betér a kocsmába, Bai Qi és ő heves vitába keveredik a tulajdonos pultos képességeiről. A kocsmában való maradás azonban egyre mélyebbre vezeti Fu Yut és Bai Qit a vendégek világába. Ahogy a rókadémonoktól kezdve az anyákon, szerelmeseken, tudósokon és betegeken át mindenkinek segítenek, egykor ellenséges kapcsolatuk kölcsönös tiszteletbe fordul. Vajon most már egyszer s mindenkorra meg tudják oldani patrónusuk problémáit?

“A sommelier rendje” egy 2022-es kínai drámasorozat, amelyet Mai Tian rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Kenji Chen, Qu Tian Rui, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Sun Xue Ning, Yang Chao Wen, Yang Zhi Wen, Yu Yan Long

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás