Menü Bezárás

Sword and Fairy

Fordító: Bailong és Esum • Editor: Bailong és Esum

Időtartam: 36×45 perc

Egy Wuyan nevű faluban egy fiatal testvérpár, Yue Jin Zhao (Xu Kai) és Yue Qi (Esther Yu) amnéziában szenved. Útjuk során megpróbálják összerakni a személyazonosságukra és múltjukra vonatkozó információkat. Felfedező útjuk végül a falu határain túlra vezeti őket. Ám váratlanul félrevezetik őket, amikor Yue Qi elveszíti a pénzét a szekta egyik tagjával szemben. Miközben megpróbálják visszaszerezni Yue Qi pénzét, útjaik keresztezik egymást egy családdal, amely nyilvánosságra akarja hozni a szekta aljas ügyleteit, és végül el akarja törölni azt.

A testvérek végül csatlakoznak a családfőhöz, Luo Zhao Yanhoz (Wan Peng) és egy szétszórt csoporthoz, akik mind azt remélik, hogy leleplezik a szekta legsötétebb titkait. Vajon a küldetésük segít majd Yue Jin Zhaónak és Yue Qinak megtudni az igazságot a múltjukról? És le tudják-e győzni a szektát, mielőtt túlságosan hatalmassá válna?

A “Kard és Tündér” egy 2024-es kínai drámasorozat, amelyet Liu Guo Nan és Sun Meng Fei rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

11
0
Posted in Bai Bing Ke, Esther Yu, Fordító » Bailong, Fordító » Esum, Fu Xin Bo, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Wan Peng, Xu Kai, Zhou Zhan

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

5 Hozzászólás