Menü Bezárás

The Wolf Princess

Fordító: Hatsepsut

Időtartam: 24×45 perc

Ling Long (Connie Kang) az édesapját keresi, amikor megharapja egy farkas.
Azóta mintha két ember élne benne. A két személyiség – a kedves fiatal lány és az ébredező vad farkas – folyamatosan küzd egymással,és Ling Long egyiket sem képes igazán irányítani. A két személyiség váltakozása miatt a lány olyannak tűnik, mintha mások kihasználása érdekében gyengének tettetné magát. Ráadásul kellemetlen helyzetbe kerül egy gőgös fiatal nemes, Yan Quing(Gao Ji Cai) miatt, aki tolvajnak nézi. Ling Longnak először sikerül megúsznia a dolgot. A két család kapcsolata miatt Ling Long a Yan udvarházba költözik, és elhatározza, hogy kideríti, kik a felelősek az ott történt lopásért.
Nyomozás közben ráébred, hogy az érzékei hihetetlenül élessé váltak. De nem ő az egyetlen, aki észreveszi a változást. Yan Qing ereiben a farkas klán vére csörgedezik, ezért vonzza őt Ling Long erősödő farkas énje. Yan Qing képtelen ellenállni kíváncsiságának, ezért felajánlja, hogy segít a nyomozásban.
A lány a döcögős kezdet ellenére elfogadja az ajánlatot, és együtt kezdik keresni a tettest. De minél mélyebbre ásnak, annál több dologra bukkannak, s végül olyasmire lelnek, ami alapjaiban rengeti meg világukat. Ling Long és Yan Qing vállvetve harcolnak, hogy helyrehozzák a sok gonoszságot, amellyel szembe kell nézniük, de nem ez az egyetlen gondjuk. A lány veszedelmes farkas oldala egyre gyakrabban tör a felszínre, és Yan Qingnek meg kell találnia a módot, hogyan segítsen, mielőtt Ling Long végleg elveszíti az emberségét.
Vajon sikerül a valószínűtlen párosnak megállítania a világban tomboló gonoszt, és a belül lakozó sötétséget?

A 2021-ben induló sorozat Cheng Du Yuan Meng „Farkashercegnő” című webes képregényén alapul, és Danny Ko rendezte.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Hatsepsut, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?