Menü Bezárás

My Marvellous Fable

Fordító: Xialongne • Editor: Ynonline8

Időtartam: 15×45 perc

Wang Putao (Fei) egy impulzív bestseller író, akinek az utolsó simításokat kellene elvégeznie új regényén. Azt mondták neki, hogy küldje el a kéziratot a kiadójának, a Shanguan Culture-nak, de folyton halogatja a feladatot. Eközben Feng Tianlan (Wei Zhe Ming) egy fiatalember, aki arról álmodik, hogy szerkesztő lesz. Egy nap egy bizarr állásinterjún vesz részt, ahol felajánlják neki a gyakornoki szerkesztői állást – annak ellenére, hogy az interjúztatók szívesen rámutatnak a jellemében lévő hibákra.

A fő feladata a cégnél az lesz, hogy rávegye Wang Putaót, hogy adja át új kéziratát. Feng Tianlan azonban hamarosan megtudja, hogy Wang Putao nem tervezi megkönnyíteni az életét. Mivel karrierje jövője teljes mértékben attól függ, hogy Wang Putaót meggyőzi-e a regény átadásáról, azon kapja magát, hogy enged a nő egyre szeszélyesebb követeléseinek. De ahogy a duó elkezd együtt dolgozni, vajon fellobbanhat-e közöttük a románc szikrája?

A “My Marvellous Fable” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Li Nan rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

7
0
Posted in Fei (Miss A), Fordító » Xialongne, Gao Qiu Zi, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Viola Mi, Wei Zhe Ming, Wu Chong Xuan, Ye Sheng Jia

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás

 1. gyertyalang
  gyertyalang

  óriási csalódás volt a sorozat. Nem maga az epizódok miatt hanem a fordító *** munkája miatt. A VIKIn néztem gondolom még nem volt megszerkesztve a felirat Egyértelműen végig gépi fordítás volt szóról szóra műmagyarral ahogy a google translate meg a deepl csinálja. Most belenéztem a vidán is ott sokkal jobb, gondolom ez az editor munkájának is köszönhető. 🙂 Nemrég találtam rá az oldalatokra azt hallottam ide nem engednek be ilyen gépes csalókathát úgy tűnik még is mivel több sorozatotoknál is tapasztaltam ezt.

  Moderálva. Jogod van elmondani a véleményedet bármelyik sorozatról az oldalon, amíg azt kultúrált formában teszed. Legközelebb a káromkodást mellőzzük.
  – Postmaster

  0
  0