Menü Bezárás

Bo knows love

Fordító: Szebszisz

Időtartam: 115 perc

Liang Shan Bo (Kingone Wang) az ország legjobb “szerelmi orvosa”. Kiváló író és televíziós személyiség, aki azzal keresi a kenyerét, hogy másoknak tanácsokat ad, hogyan találják meg a szerelmet, hogyan oldják meg a párkapcsolati problémáikat, és hogyan biztosítsák a házaséletük zökkenőmentességét. Ám van egy titka: egyedülálló, és még barátnője sem volt soha. Ehelyett azzal tölti a napjait, hogy titokban figyeli a szomszédját, az egyedülálló anyukát, Chen Yue Linget (Aiko Fang), amint éli a mindennapjait és vigyáz a kilencéves kisfiára – és arról álmodozik, milyen lenne randizni vele. Egy nap azonban felbukkan egy hívatlan lakótárs, Fang Xuan Xuan (Moon Lee), és bejelenti, hogy vele fog lakni. Miközben ott van, rájön, hogy Liang Shan Bo mennyire kedveli Chen Yue Linget – és elhatározza, hogy segít neki abban, hogy megpróbálja elnyerni szomszédja szívét!

Liang Shan Bo hosszú távú ügynökének segítségét kéri, hogy eljátssza Ámort – de vajon ez a szerelemtől félénk “szerelmi szakértő” tényleg készen áll-e arra, hogy mindent megtegyen álmai nőjének udvarlásáért? És vajon Fang Xuan Xuan tényleg egy másik nő karjaiba akarja-e szállítani a szobatársát?

A “Bo ismeri a szerelmet” egy 2021-es tajvani film, amelyet William Chu rendezett.

Szereplők

Előzetes

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Aiko Fang, Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Tajvan, Filmek, Filmek » Tajvan, Fordító » Szebszisz, Jerom Huang Alouf, Kingone Wang, Moon Lee

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?