Menü Bezárás

High-End Crush

Fordító: Xialongne, Hatsepsut és Lilly

Időtartam: 20×16 perc

Choi Sehoon (Jung Il Woo) a G.Choi, a legnevesebb koreai zenei és színész ügynökség igazgatója, aki igazi sztárokat nevelt. Sokan azt gondolják, hogy Midász királyhoz hasonlóan, neki is minden arannyá válik a keze alatt. Sőt, ő maga is elhiszi, hogy bárkiből képes sztárt csinálni. Gazdag és sikeres – ugyanakkor távolságtartó, öntelt és arrogáns. Egy napon találkozik egy rendkívül szokatlan emberrel, Yoo Yiryunggal (Jin Se Yeon), egy szerény és konzervatív vidéki család naiv és ártatlan leányával. 

A lány szinte minden tekintetben a férfi szöges ellentéte: szerény, csöppet sem rámenős, alázatos és nincs eltelve saját fontosságától. A férfi úgy dönt, felveszi a lányt, és a G.Choi legújabb csillagává teszi, de döbbenten ébred rá, hogy Yiryung egyáltalán nem akar k-pop énekes lenni. A dolgok tovább bonyolódnak, amikor a férfi lassanként kezd beleszeretni a nőbe, és rájön, hogy Yiryungot nehezebb lesz meghódítania, mint ha sikeres énekest akarna faragni belőle! Vajon képes lesz Choi Sehoon megváltozni, és elnyerni a lány szívét? A “High-End Crush” egy 2015-ben készült dél-koreai–kínai sorozat. Rendezte: Ji Young Soo.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

6
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Hatsepsut, Fordító » Lilly, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?