Menü Bezárás

Our Interpreter

Fordító: Darla • Editor: Bailong

Időtartam: 36×45 perc

Nyolc évvel ezelőtt Lin Xi (Victoria Song) és Xia Yi Cheng (Chen Xing Xu) a földkerekség egyik legboldogabb párja volt. De amikor Lin Xi édesanyja hangot ad aggodalmának lánya kapcsolatával és annak a karrierjére gyakorolt hatásával kapcsolatban, Lin Xi kénytelen nehéz döntést hozni. Inkább tiszteletben tartja anyja kívánságát, mintsem a szívét kövesse, Lin Xi szakít Yi Chenggel, hogy hivatásos tolmácsként folytathassa karrierjét.

Most a Huasheng legfiatalabb vezető tolmácsa, Lin Xi kitűnő karriert futott be, de nem ő az egyetlen, aki az elmúlt nyolc évet álmai kergetésével töltötte. Egy nagy kommunikációs vállalat műszaki igazgatójaként Yi Cheng keményen megdolgozott azért, hogy eljusson oda, ahol ma van. Mivel Lin Xi és Yi Cheng is ennyire különböző területeken dolgoznak, ők talán soha többé nem keresztezték volna egymás útját, ha a sors nem szól közbe. Mivel vállalata ragaszkodik ahhoz, hogy szerződést kössön azzal a céggel, ahol Yi Cheng dolgozik, Lin Xi kapja meg a feladatot. Mondani sem kell, hogy eléggé meglepődik, amikor szemtől szemben találja magát exével. Mivel nincs más választásuk, mint lezárni ezt az üzletet, Lin Xi és Yi Cheng kénytelenek újra és újra egymással szembenézni. 

Mivel sosem tudta eléggé kiheverni Lin Xi-t, Yi Cheng semmit sem szeretne jobban, minthogy bosszút álljon, de nem számít, milyen keményen próbálkozik, egyszerűen nincs szíve bántani a nőt, akit egykor szeretett. Egymás mellett dolgozva, az érzések, amelyeket úgy tűnik, még mindig táplálnak egymás iránt, újra felszínre törnek, és mindkettejükben felmerül a kérdés, lehetséges-e, hogy a dolgok másodjára is működjenek?

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

9
0
Posted in Chen Xing Xu, Fei Qi Ming, Fordító » Darla, Lin Zi Lu, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Victoria Song, Wang Sen, Yu Sha Sha

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

9 Hozzászólás