Menü Bezárás

Once We Get Married

Fordító: Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam: 24×45 perc

Gu Xixi (Wang Yu Wen) egy kedves és kezdő divatipari tervező. Egy kis e-kereskedelmi vállalkozást vezet az esküvőjüket tervező pároknak, segít nekik designer ruhákat vásárolni a nagy napra.
Ám amikor egy nap egy privát fogadáson vesz részt, találkozik Yin Sichennel (Wang Zi Qi), egy nagyvállalat rideg, távolságtartó és távolságtartó vezérigazgatójával. A vezérigazgató azért jött, hogy egy lehetséges üzleti együttműködésről beszéljen egy divattervezővel.
Ám amikor egy váratlan incidens történik, a két fél kénytelen összeházasodni, és úgy tenni, mintha boldog házaspár lennének – pedig a valóságban minden más, csak nem azok. Valójában szöges ellentétek, és kezdetben ki nem állhatják egymást. De ahogy egyre több időt töltenek együtt, Gu Xixi kezdi megérteni, hogy Yin Sichen nem is olyan jeges, mint amilyennek először tűnik. A nagyhatalmú vezérigazgató pedig kezd elgondolkodni azon, hogy Gu Xixi talán valaki igazán különleges a számára. A dolgok nagyon bonyolulttá válnak, amikor a rosszalló anya megpróbál közbelépni – és Mo Zixin (Ian Yi), Gu Xi Xi középiskolás férfi barátja – úgy tűnik, szintén tönkre akarja tenni ezt a “szerződéses házasságot”!
A “Once We Get Married” egy 2021-es kínai sorozat, amelyet Li Yao Bo és Chu De Jian rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

4
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás

 1. Eliza2023
  Eliza2023

  Köszönöm a sorozat fordítását!
  Nagyon tetszett, igazi szívmelengető romantikus történet, némi cselszövéssel és intrikával.
  Kedvelem ezt a színész párost, már nem először láttam őket együtt játszani, és remélem nem utoljára.
  Ez most jót tett a lelkemnek, hálás vagyok, hogy elérhetővé tettétek!

  3
  0