Menü Bezárás

Promise Cinderella

Fordítók: Xialongne, Cafat, Phoenix • Editor: Lilly

Időtartam: 10×56 perc

Katsuragi Hayame (Nikaido Fumi) egy háziasszony, aki eseménytelen és unalmas életet él férjével. Ám amikor egy nap hazaérkezik, és hirtelen bombát dob a férje – közli vele, hogy megismerkedett egy másik nővel, és el akar válni -, egész hétköznapi világa darabjaira hullik. Gondolkodás nélkül kisétál a házból azzal a szándékkal, hogy soha többé nem tér vissza. De a sors még több szenvedést tartogat számára: Egy tolvaj elrabolja minden pénzét, ami nála van – hajléktalanná és nincstelenné válik.
A sors azonban még nem végzett vele. Miközben Katsuragi Hayame önsajnálatban vergődik, találkozik az egykori gimnazista fiúval, Isseivel (Maeda Gordon), akit egykor megalázott. A férfi pajkosan azt mondja neki, hogy ha játszik vele egy játékot, akkor ad neki egy helyet, ahol lakhat. A lány belemegy a játékba, de személyiségük túlságosan különbözik. Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Issei vonzódik az idősebb nőhöz – de hamarosan rájön, hogy nem ő az egyetlen, aki verseng a szívéért!

A “Promise Cinderella” egy 2021-es japán drámasorozat, amelyet Shosuke Murakami, Junichi Tsuzuki és Shinichi Kitabo rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Cafat, Fordító » Phoenix, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás

 1. brekusz
  brekusz

  Kedves fordító!

  Elsősorban szeretném megköszönni a munkád!
  Annyi lenne, hogy észrevehetően késik a videók alatti feliratok nagy része és ez sajna elég zavaró. Azt szeretném kérni hogyha időd engedi és nem nagy kérés akkor javításra javasolnám.Köszönöm

  1
  0