Menü Bezárás

My Precious

Fordító: Esum, Bailong, Petra, Lilly és Xialongne • Editor: frkszltn

Időtartam: 40×45 perc

Tian Tian (Wang He Run) imádja az állatokat. Az apja nyomdokaiba lépve, felnőtt korában állatorvossá válik és a családi állatkórházuk, a Tianlin Állatkórház egyik vezető orvosává válik. Egy nap, egy váratlan fordulat következtében az állatkórház további működése veszélybe kerül, és nagy adósságba keveredik. Hogy megmenthesse a kórházat, Tian Tian-nek sürgősen befektetőre lesz szüksége, de mindenütt zárt ajtókat talál.
A sors összehozza őt Sheng Mi-vel (Huang Zi Tao), aki a Lvchan Csoport, állatgyógyászati ágazatának az alelnöke. A vállalat egy állatkórházat keres, melyet bemutató kórházzá téve, a frissen kifejlesztett gyógyszereiket megismertethetnék az emberekkel, és a többi állatkórházzal. Shen Mi egy szívbetegségben szenved, mely miatt a családja arra próbálja meg rávenni őt, hogy fogadjon fel maga mellé egy kardiológust, aki a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartja. A fiút megviseli a betegsége, és semmiképpen sem szeretné, ha egy idegen egész nap őt figyelné, folyton emlékeztetve őt az állapotára.
Shen Mi, mikor tudomást szerez a Tianlin Állatkórház helyzetről, egy szerződést köt Tian Tian-nel, miszerint egyrészt, a vállalat befektetőjévé válik, ezzel megmentve az állatkórházat, másrészt, a lánynak el kell játszania, hogy ő Shen Mi személyes kardiológusa a fiú családja előtt, ezzel lenyugtatva a családját.

Ahogy a páros egyre több időt tölt egymással, vajon kialakul köztük a szerelem?

A “My Precious” egy 2023-as kínai romantikus dráma, Huang Zi Tao (Exo) főszereplésével.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

7
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Bailong, Fordító » Esum, Fordító » Lilly, Fordító » Petra, Fordító » Xialongne, Huang Zi Tao, Liu Yi Chang, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Wang He Run

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás

 1. Caitlin13
  Caitlin13

  Köszönöm ennek a nagyon szívhez szóló, síros-nevetős sorozatnak a fordítását. Maratonozó lévén szigorúan figyelem, vezetem egy listán a sorozatokat, hol tartanak.
  Külön köszönöm az egész csapatnak az általam eddig látott munkáitoknak a színvonalas fordítását, feliratozását, valamint az előzetes téma ismertetését.

  0
  0