Menü Bezárás

Meet Yourself

Fordító: MetallicRose • Editor: frkszltn

Időtartam: 40×45 perc

Xu Hong Dou (Liu Yi Fei) egy nő, aki felnőtt élete legjavában a szálloda iparban dolgozott. Ő ízig-vérig nagyvárosi nő, de az élete egy csapásra rosszabbra fordul. A legjobb barátnője meghal, amitől a feje tetejére áll az élete. A munkáját sem tudja már ugyanúgy elvégezni. Ahelyett, hogy a városban próbálna meg zöld ágra vergődni, úgy dönt, hogy otthagyja a rohanó városi hétköznapokat, és egy távoli faluba utazik. A béke és nyugalom meglelése érdekében megy Yun Miao városába, amely Yunnan tartományban helyezkedik el, Dali közelében.
Hamar rájön, hogy az élet egy mezőgazdaságból élő faluban, nem annyira idillikus, ahogyan ezt elképzelte. Az állatürülékkel teli mezőkön való átgázolás pedig nyilván nem hétköznapi számára! De hamar rátalál egy fajta egyensúlyra. És találkozik egy csapat hozzá hasonló nagyvárosi emberrel, akik egy nyugodtabb élet reményében menekültek el a nagyvárosból. Az egyik ilyen ember neve Xie Zhi Yao (Li Xian), és Yun Miao az ő szülőfaluja. A férfi egy jól kereső állást hagyott ott, hogy egy turisztikai üzletbe fogjon, ami Yun Miao-t mutatja be. Xu Hong Dou hamar rájön, hogy a férfinek segítve jó hasznát veheti a saját szállodaipari tudásának.
Azonban, ahogy együtt kezdenek el dolgozni, úgy tűnik Ámor eltökélte, hogy összehozza őket!Vajon szerelemre lelhetnek ebben a csöndes kicsi faluban?

„Meet Yourself” egy 2023-as kínai sorozat, amelyet Ding Zi Guang rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

3
0
Posted in Dong Qing, Fordító » MetallicRose, Hu Bing Qing, Li Xian, Liu Yi Fei, Niu Jun Feng, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Tu Song Yan, Wu Yan Shu, Zhao Zi Qi

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás