Menü Bezárás

Love is Written in the Stars

Fordító: Esum • Editor: Xialongne

Időtartam: 24×45 perc

Zhou Yuan (Qi Yan Di), akit egy különös betegség gyötör, amely csak akkor tör rá, amikor szerelmes lesz. Az évek során megtanulta, milyen fontos, hogy vigyázzon a szívére. Hogy ne betegedjen meg, Zhou Yuan kreatív módszereket talált arra, hogy megvédje magát. Sajnos a családja védelme nem ilyen egyszerű.
Hogy megvédje a bátyját, miután az belép a Qing Yun Akadémiára, Zhou Yuan egy szokatlan tervvel áll elő, amely lehetővé teszi számára, hogy kövesse őt. Férfinak álcázva magát, Zhou Yuan titokban belép az akadémiára, és egyenesen Wei Qi-be (Ao Rui Peng), egy fiatal nemesbe fut bele, aki mindennél jobban megveti a házasságot. Wei Qi kívülről rideg és arrogáns, kívülről azonban olyan férfi, akinek túl sok alkalommal törték már össze a szívét.. Zhou Yuan, aki képes meglátni az emberek közötti kapcsolatokat, kezdi megérteni Wei Qi-t, de ahogy egyre jobban megismeri őt, kezd ráébredni, hogy ezzel talán a megbetegedés veszélyének teszi ki magát.
Elhatározza, hogy segít Wei Qi-nek abban a véget nem érő küldetésében, hogy legyőzze a világ gonosz erőit, és Wei Qi mellé áll. De vajon valóban segíthet-e ennek a nemes férfinak a küldetésében, ha a saját szíve rezdülései miatt elesik?

A “Szerelem a csillagokba van írva” egy igazán elragadó mese, egy 2023-as kínai fantasy romantikus vígjáték sorozat, amelyet Shen Jin Fei rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Esum, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?