Menü Bezárás

The Real Has Come!

Fordító: Bailong, Neszti, myspan és frkszltn • Editor: Bailong

Időtartam: 50×80 perc

Oh Yeon Doo (Baek Jin Hee) egy irodalom tanár egy neves akadémián, aki kitűnő előadásainak köszönhetően lassan a legnépszerűbb oktatóvá lép elő. Rengeteg megpróbáltatást követően a családja is végre egyenesbe jött, és emellett élete szerelmével is egy magasabb szintre készül emelni a kapcsolatát. Az élete nehezebben lehetne boldogabb… De minden egy csapásra megváltozik, amikor fény derül arra, hogy párja nem feltétlen ugyan azt gondolja a kapcsolatukról, mint ő, és Oh Yeon Doo hirtelen egy leendő egyedülálló anyukaként találja magát. A hírnek köszönhetően nem csak karrierjétől fosztják meg, de a családja is hátat fordít neki, és az utcán találja magát, míg vagy vissza nem megy a gyermek apjához, vagy meg nem hoz egy fájdalmas döntést.

Ezekben a nehéz időkben sodorja őt a sors Gong Tae Kyung (Ahn Jae Hyun) mellé, aki egy sikeres nőgyógyász és egyben egy nagyvállalat vezetőjének mostohafia. Tae Kyung-nak ellenséges a kapcsolata a családjával, aminek köszönhetően hallani sem akar arról, hogy egy nap saját családot alapítson. A család feje annak érdekében, hogy Tae Kyung-nak még véletlenül se lehessen esélye a család fejévé válni, egy olyan házasságba akarja kényszeríteni, mely nem csak, hogy biztosan boldogtalan lesz, de Tae Kyung többé egyetlen saját döntést sem lesz képes hozni. Amennyiben Tae Kyung nem teljesíti a család fejének követeléseit, akkor nem csak őt, de édesanyát is száműzik a családból.

A két szereplő ekkor egymás segítségére siet, és egy hirtelen jött házasságot színlelve próbálják megvédeni egymást. Yeon Doo ezáltal képes megvédeni a gyermekét, és kibékülhet a családjával, míg Tae Kyung elkerülheti a boldogtalan házasságot, és megőrizheti a szabadságát.

Vajon meddig lesz a páros képes fenntartani a hazugságukat a családjaik előtt? Előfordulhat, hogy a szükség kapcsolatuk egyszer csak komolyra fordul, és egy igazi kapcsolat veszi majd kezdetét?

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

6
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Bailong, Fordító » frkszltn, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

4 Hozzászólás

 1. Bria
  Bria

  Nagyon köszönöm ennek a sorozatnak nemcsak a remek fordítását, de a online nézhetőséget is. A hosszú családi sorozatok a kedvenceim, de ritkán nézek ilyesmit, mert régi géppel nehézkes a letöltés ennyire sok részt. Élveztem minden percét, megható és fordulatos történet.

  0
  0
 2. Kata58
  Kata58

  13. rész!

  Spoiler
  Nem könnyű a terhesség, de a bujkálás sem. A nagymama még mindig harcol. xdd
  A sárkánylány bejelenti hogy nem megy amerikai vállalathoz dolgozni, így megzavarva a majdnem
  sikeres vacsorát! xd

  Köszönöm a részt!xddd

  Spoiler hozzáadva – Postmaster

  0
  0