Menü Bezárás

Cinderella’s Sister

Fordító: Szebszis

Időtartam: 20×65 perc

Song Eun Jo (Moon Geun Young) fiatalon megtanulta, hogy az egyetlen módja az életben való boldogulásnak, ha erős marad, és nem bízik senkiben. Manipulatív, pénzéhes édesanyja, Song Kang Sook (Lee Mi Sook) nevelte fel, és egész gyermekkorát azzal töltötte, hogy egyik tönkrement otthonból a másikba hurcolták. Mivel tudta, hogy egyik hely sem lehet sokáig az otthona, Eun Jo soha nem engedte meg magának, hogy túlságosan elkényelmesedjen, vagy túlságosan közel kerüljön azokhoz, akiket kénytelen volt családjának nevezni.
Eun Jo mindig is óvakodott anyja cselszövéseitől, ezért nem zavarja, amikor anyja bejelenti, hogy feleségül ment Goo Dae Sunghoz (Kim Kap Soo), egy hagyományos rizsbor-sörfőzde vezetőjéhez. Dae Sunghoz és annak életvidám lányához, Goo Hyo Sunhoz (Seo Woo Woo) költözik, és Eun Jo olyan szeretettel bánik vele, amilyet még sosem tapasztalt. Eun Jo teljesen képtelen feldolgozni az események e különös fordulatát, ezért kezdetben elkerüli mostohaapja kedvességét, és vigaszt keres Ki Hoon (Chun Jung Myung), a sörfőzde alkalmazottja körében, aki azonnal átlát a lány jól begyakorolt kemény lányos viselkedésén. Egy kis szeretet és kedvesség hatására lassan kezd feloldódni.
Ahogy Eun Jo lassan beilleszkedik az új életébe, Hyo Sun kezd neheztelni rá, amikor látja, hogy apja szeretete a mostohatestvére felé fordul. A féltékenységtől hajtva Hyo Sun mindent megtesz, hogy megkeserítse Eun Jo életét. Vajon ezek a szöges ellentétek valaha is megtalálják a módját, hogy kijöjjenek egymással, vagy a testvéri rivalizálásuk tönkretesz minden esélyt, hogy bármelyikük megtalálja a saját boldogságát?

A klasszikus tündérmese modernkori adaptációja egy csavarral, a “Hamupipőke nővére” egy 2010-es dráma, amelyet Kim Young Jo és Kim Won Seok rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Chun Jung Myung, Fordító » Szebszisz, Kang Sung Jin, Kim Kap Soo, Lee Mi Sook, Moon Geun Young, Seo Hyun Chul, Seo Woo, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Taecyeon

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?