Menü Bezárás

Eight Hours

Fordító: Petra • Editor: Xialongne

Időtartam: 36×42 perc

A technológia világában két nevet mindenki ismer: Ye Tian (Tong Meng Shi) és Bai Wei (Xiao Yan). Bár a technológia különböző ágainak szakértői, az Azure Group elnöke és technológiai zseni, Ye Tian, valamint a kiterjesztett valóság szakértője, Bai Wei, úgy tűnik, állandóan egymásnak mennek. Azt gondolták, életük végéig ellenségek fognak maradni, ám egy tragédia után valószínűtlen szövetségre lépnek.
Amikor híre megy, hogy Ye Tian balesetet szenvedett, és most kómában fekszik egy helyi kórházban, az Azure Group ügyvezető vezetői egyetértenek abban, hogy eljött az ideje, hogy kiadják élete legnagyobb művét. A “Pangu” rendszer néven ismert Ye Tian magával ragadó fantáziavilága a nyilvánosság elé kerül. Bai Wei, aki nem tud ellenállni a hype-nak, az elsők között lép be Ye Tian fantáziavilágába, és azonnal lenyűgözve érzi magát. Bármennyire is lenyűgöző a “Pangu”, Bai Wei akkor döbben rá igazán, amikor Ye Tian valós világbeli tudatára bukkan, amely a “Pangu”-ban rekedt.
Bai Wei elmagyarázza neki, mi történt vele, és hogy a játékbeli tudata milyen kapcsolatban van a valós világbeli énjével, és beleegyezik, hogy félreteszik a nézeteltéréseiket, és segítenek Ye Tian-nak. De a virtuális tudat visszahelyezése a valós világbeli testbe más, mint egyszerű feladat. Vajon megtalálják a módját, hogy Ye Tian-t visszahozzák, mielőtt halandó énjének utolsó maradványai is végleg törlődnek?

A nagy tétekkel és határtalan szerelemmel teli történet, a “Nyolc óra” egy 2022-es kínai romantikus sci-fi dráma Allen Lan és Zhao Tian Yu rendezésében.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Petra, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?