Menü Bezárás

Love Me, Love My Voice

Fordító: Bailong • Editor: frkszltn

Időtartam: 33×45 perc

Zeneszerető végzős egyetemistaként, Gu Sheng (Zhou Ye) azon dolgozik, hogy minél szebb zenéket tudjon komponálni. Az interneten Shen Shen Man-ként ismerik őt. Gu Sheng a zenéje megosztásával sorozatosan halmozza az online követőit, viszont neki más céljai is vannak. Gu Sheng nagy rajongója egy szinkronszínésznek, Qiang Qing Ci-nek (Tan Jian Ci), akinek csak a művésznevét ismeri. Gu Sheng legnagyobb álma az, hogy egy nap majd vele dolgozhasson.
Egy nap egy váratlanul egy helyi eseményen meghallja Qiang Qing Ci hangját, amelyet követve eljut a hang forrásához, Mo Qing Cheng-höz. Mivel Gu Sheng felkeltette az érdeklődését, Qing Cheng egy tervet készít, aminek köszönhetően jobban megismerheti majd a fiatal zenészt. A hangjával, mely folyton megpengeti a szívének a húrjait, meddig fog tartani Gu Shengnek, hogy teljesen belehabarodjon Qing Chengbe?

Mo Bao Fei Bao “Nagyon, Nagyon Hiányzol” novellája alapján, “Szeress, Szeresd a Hangom” egy 2023-as kínai romantikus dráma, amelyet Sha Wei Qi rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

44
1
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Cao En Qi, Chen Hao Lan, Chen Ze, Fordító » Bailong, Hou Wen Yuan, Liu Zhe Hui, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Tan Jian Ci, Xia Ning Jun, Yang Xi Zi, Zhou Ye, Zou Ji Xin

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

53 Hozzászólás

 1. zenna
  zenna

  Ez volt a legcsodálatosabb sorozat, amit láttam, minden percét élveztem. Ennyi tiszta szeretet, szerelem, tisztelet, egymás segítése, elfogadása, barátság, csapatmunka minden intrika, hátsó gondolat, irigység nélkül ez szívet melengető. Köszönöm szépen.

  2
  0
 2. Bavali
  Bavali

  Ilyen sorozatot, amiben ennyi szeretet, megértés, egymás iránti tisztelet, igaz barátság, igazi, csodálatos szerelem van, még nem láttam! De olyat se, amiben csak pozitív történések vannak! Minden percét imádtam, nem bírtam abbahagyni! Nagyon kellett ez nekem! Végtelenül hálás vagyok, amiért láthattam ezt a csodás sorozatot! Köszönöm!

  6
  0
 3. Kata58
  Kata58

  Minden pillanatában élveztem! Máris rongyosra nézve és hallgatva! Nem lehet betelni vele!
  Köszönöm szépen ezt a csodálatos történetet, s ritka csodaszép befejezést!
  Ezentúl odafigyelek a rendező stb stáb munkájára is!!!

  A spoilert még mindig nem tudom, de remélem ezek a záró sorok nem is szorulnak rá!!

  0
  0
  • Xialongne
   Xialongne

   Kata, a spoilerren semmi gond nincs, de a többiek felé annyi tisztelet kijár, hogy az oldal adotta lehetőségek szerint, használod a spoiler jelet és elrejted a többiek elől. Mindegy mennyi és mekkora. Ne rontsuk el a többiek élményét, aki még nem tart ott a sorozattal, vagy csak most talált rá. Köszönöm.

   1
   0
  • Bailong
   Bailong

   Örülök, hogy ennyire tetszik 🙂

   Énekes soriból én egy japán sorit tudok ajánlani, az “I will be your bloom”-ot. Annyi az érdekessége neki, hogy

   Spoiler
   a sorozatban szereplő banda (való életben jó néhányuk szinkronszínész) akkora sikert aratott azzal a sorozattal, hogy a befejezés után egy fél évre kb. rendes bandaként működtek. Szóval van abban is pár dal, a szerelmi szál viszont sokkal gyengébb mint itt.

   Viszont én még életemben nem láttam máshol annyi dalt, mint ami ebben a sorozatban van 😀

   De a többiek is talán tudnak majd ajánlani pár énekes sorit.

   2
   0
   • yaesu
    yaesu

    A fordítók és feltöltők mindenképpen dicséretet és köszönetet érdemelnek!
    Egyébként ebben a sorozatban lehet legjobban megérteni, miért is jobb eredeti nyelven feliratozva nézni a filmeket.
    Az ázsiai filmekben jól átjön, de itt különösen a 17.-ik részben, hogy a szereplők, szinészek, énekesek, szinkronszinészek és táncosok is egyben.
    Az, ahogy a saját orgánumuk mellett az arcmimika, testbeszéd, hangképzés és mozdulataik mind professzionizmust mutatja!
    Szerintem a magyar szinészeket ki kellene küldeni 1-2 évre Kínába és Dél Koreába tanulni!
    Köszönöm még egyszer a munkátokat! 🙏
    Na puszi mindenkinek, megyek tovább nézni sorozatokat! 🙂 💕

    3
    0
 4. Kata58
  Kata58

  A 16. rész annyira magával ragadott a gyönyörű tájával és az előadással, bár a legelején majdnem elfutottam mikor kezdődött. de aztán egyre jobban belejöttem az opera hallgatásába!
  Párosaink játékai, és egymás felé való figyelmességük meg csak hab a tortán! xddd

  1
  0