Menü Bezárás

My Uncanny Destiny

Fordító: Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam: 24×35 perc

Mu Xi és Xuan Yue városai nemzedékek óta harcban állnak egymással. Amióta csak emlékeznek az emberek, a két város könyörtelenül próbálta meghódítani a másikat, de soha egyik városnak sem sikerült leigáznia a másikat. Így a két város lakói valószínűleg örökké örökös zűrzavarban éltek.
Mu Xi urának egyetlen gyermekeként Ye Zhaonan (Zhang Yue Nan) soha nem ismerte az igazi nyugalmat. Mivel apja nem akarta beismerni, hogy egyetlen utódja nőnemű, megparancsolta Zhaonan-nak, hogy férfiként éljen, mert tudta, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy lánya egy nap örökölhesse pozícióját. A fiúként nevelt Zhaonan egész életét hazugságban élte le, de mivel megértette, hogy apja mindig is csak az ő érdekében cselekedett, egyszer sem háborodott fel ezen a tényen. Legalábbis addig a napig nem, amíg a szó szoros értelmében bele nem esett Liu Xuanming (Yan Zi Xian), Xuan Yue város urának karjaiba.
Zhaonan és Xuanming a lehető legvalószínűtlenebb módon kerültek össze, és csodálatos sors várta őket. De hogyan mehetnek együtt e sors felé, amikor egymással harcoló népeik szét akarják őket szakítani?

A “Hátborzongató végzetem” egy csavaros sors és csodálatos végzet története, egy 2023-as kínai történelmi romantikus dráma, amelyet Zeng Huang Bin és Jiang Tian Hang rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

1
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás