Menü Bezárás

Be My Cat

Fordító: Xialongne • Editor: Lilly

Időtartam: 16×35 perc

A békés Qingqiu vidéken, Jiangzhouban, a Qingshan-tó partján lakik Xiao He (Tian Xi Wei), a helyi állatkereskedés tulajdonosa, akit mindenki annyira szeret, mint az imádnivaló állatokat, akikkel dolgozik. Tökéletesen elégedett az életével, Xiao He sosem álmodozott távoli helyekről vagy nagy kalandokról, így természetesen, amikor egy nap egy szép kék kőre bukkan, meg sem fordul a fejében, hogy az nem csak egy kő lehet. Nem is sejti, hogy az a kő hamarosan örökre megváltoztatja az életét.
A Kék Lélekgömb sokkal több, mint egy szép kő. A Kék Lélekgömb egy ritka és szokatlan kő, amely a megfelelő körülmények között képes átnyúlni téren és időn. Most Xiao He birtokában ez a titokzatos gömb véletlenül felébreszti a Miau Csillagherceget. Az egykor a DW-galaxis nemes hercege, Mo Xiu Ran (Kevin Xiao) most a Qingqiu hadseregben tábornagyként tevékenykedik. Mivel fogalma sincs, hol van, és hogyan került oda, Xiu Ran nem tehet mást, mint hogy Xiao He segítségét kéri.
Különbségeik ellenére Xiao He és Xiu Ran egyre közelebb kerülnek egymáshoz, miközben azon dolgoznak, hogy összerakják a rejtélyt övező nyomokat. De mi van akkor, ha amit keresni indultak, végig ott volt az orruk előtt?

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás