Menü Bezárás

The Story of Park’s Marriage Contract

Fordító: Esum • Editor: Bailong

Időtartam: 12×70 perc

A 19. századi Koreában egy Park Yeon Woo (Lee Se Young) nevű nő készen áll arra, hogy boldogan éljen, miután férjhez ment jóképű férjéhez. Ám az esküvő éjszakáján katasztrófa történik: a vőlegénye elmondja neki, hogy titokban halálos szívbetegségben szenved – és nem sokkal később meghal.

A dolgok csak rosszabbra fordulnak, amikor a nőt elrabolják, és egy kútaknába dobják… látszólag a végzetébe. Ám a kútról kiderül, hogy egy portál, amely lehetővé teszi számára, hogy időutazást tegyen a jelenbe, és egy úszómedencében landoljon. A vízbe fulladástól Kang Tae Ha (Bae In Hyuk) menti meg, aki Park Yeon Woo férjéhez hasonlóan halálos szívbetegségben szenved. Kang Tae Ha egy hatalmas cégcsoport örököse, és gazdag nagyapjának egyetlen kívánsága van: Hogy lássa unokáját megházasodni, mielőtt meghal.

Kang Tae Ha a lehetőséget kihasználva megpróbálja meggyőzni Park Yeon Woo-t, hogy kössön vele házassági szerződést. De vajon hajlandó lesz-e segíteni neki ez a furcsa nő a maga régi világbeli konfuciánus értékrendjével?

A “Park házassági szerződésének története” egy 2023-as alkotás, amelyet Park Sang Hoon rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

29
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Esum, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

16 Hozzászólás