Menü Bezárás

Memory of Encaustic Tile

Fordító: Petra • Editor: Xialongne

Időtartam: 34×45 perc

Shao Xue (Chen Yu Qi), Zheng Su Nia (Lin Yi), és Zhang Qi (Yan Zi Dong) gyerekkori barátok, akik együtt nőttek fel. A szüleik az antik és a múzeumi kereskedelemben dolgoznak (vagy dolgoztak), az életeiket a megbecsülhetetlen kulturális műtárgyak megőrzésének szentelik. De ahogy öregszenek „a barátok” életei más fordulatokat vesznek és az egymási iránti érzelmeik változni kezdenek.
Zheng Su Nian anyukája, aki remek hatással van fiára és Shao Xue-ra súlyosan beteg lesz. Míg Zheng Su Nian számára az anyja elvesztése azt jelenti, hogy anyja nyomdokaiba kell lépnie, Shao Xue-t inspirálja, hogy szélesítse látókörét, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell költöznie a jól megszokott szomszédságból és barátaitól.
Shao Xue-nak titkos érzései vannak Zhen Su Nian iránt, aki szintén régóta szerelmes Shao Xue-ba. De Zhang Qi – akinek tehetsége nem régiségekben rejlik, hanem a matematikában – szintén táplál érzéseket Shao Xue iránt. Mikor esélye lesz rá, hogy külföldön folytassa tanulmányait, a trió egy keresztúthoz érkezik a fiatal éveikben.
Tényleg ilyen könnyen el lehet tolni a szerelmet az oldalvonalakra? Vagy Cupidonak lesz egy-két szava ehhez az ügyhöz?

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Petra, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?