Menü Bezárás

She and Her Perfect Husband

Fordító: Közös Panda Fordítás • Editor: PinkMeringue

Időtartam: 40×45 perc

Qinshi (Yang Mi) sikeres ügyvédként, virágzó karrierrel, a házasság az utolsó dolog, ami Qinshi fejében megfordul. A szülei azonban semmi másra nem tudnak gondolni. Qinshi szülei elszántan házasságra akarják kényszeríteni a lányukat, de hiába. Qinshi eltökélt szándéka, hogy állást kapjon a Cheng és Hui ügyvédi irodánál, az ország egyik legjobb ügyvédi irodájánál, és kizárólag a karrierje előrehaladására koncentrál. Nem is sejti, hogy a Cheng and Hui cégnél való munkavégzés egyik feltétele a házasság.
Qinshi tisztában van az ügyvédi iroda felvételi követelményeivel, ezért az önéletrajzában a családi állapotot “házas”-ra változtatja. Egy ilyen lenyűgöző önéletrajzzal és a bátyja kis módosításával Qinshinek nem kell sokáig várnia, hogy megkapja az állást. A dolgok azonban egy kicsit bonyolódnak, amikor a “férje” Yanghua (Xu Kai) megjelenik a színen. A helyzet tisztázásának reményében Qinshi megpróbál közeledni a főnökéhez, de nem találja a megfelelő pillanatot. Mivel a szülei vakrandira kényszerítik Qinshi legnagyobb riválisával, Yanghua úgy dönt, hogy a legjobb módja annak, hogy mindkettőjüket kisegítse a jelenlegi szorult helyzetükből, ha feleségül veszi Qinshit. Elismerve, hogy a terv kölcsönösen előnyös, ketten egyenesen a Polgári Hivatalába mennek, hogy bejegyeztessék a házasságukat.
Bár a hirtelen házassága megoldja a problémák egyik csoportját, egy másik megjelenik, mivel mind Qinshi, mind Yanghua szülei gyanítják, hogy a két ember készül valamire. A szüleik kérdései elől való kitérés és Qinshi exének hirtelen visszatérése az életébe, az újdonsült házaspárnak sok mindennel kell megbirkóznia. Vajon az elhamarkodott házassági döntésük visszahozza őket, vagy végül egy szebb jövő felé vezeti őket?

A “She & Her Perfect Husband” egy 2022-es kínai romantikus dráma, melyet Lin Yan rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

6
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Közös Panda Fordítás, Li Ze Feng, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Tang Jing Mei, Wang Zi Xuan, Xu Kai, Yang Mi

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?