Menü Bezárás

Jazzy Misfits

Fordító: Esum • Editor: Xialongne

Időtartam: 92 perc

A feltörekvő énekes, Soon Deok (Cheetah) számtalan órát töltött Itaewonban, ahol Blue művésznéven lépett fel. Most, hogy kezd egy kis figyelmet kapni, úgy tűnik, hogy a kemény munkája kezd kifizetődni, de amikor végre úgy érzi, hogy a dolgok végre jól alakulnak, meglepetésszerűen meglátogatja az utolsó ember, akire számított: az édesanyja (Jo Min Soo).
Soon Deok nem igazán örül ennek a hirtelen találkozásnak, és már kész lenne elsétálni, de amikor az anyja elmagyarázza neki a látogatás okát, gyorsan meggondolja magát. Megtudva, hogy kishúga, Yoo Ri (Choi Ji Su) megszökött az összes pénzükkel, az elhidegült anya és lánya összefognak, hogy megtalálják őt. Itaewon utcáit kutatva kétségbeesett küldetésre indulnak, hogy megtalálják Yoo Rit és visszaszerezzék a pénzüket; de a feladat nehezebbnek bizonyul, mint azt bármelyikük is gondolta volna.

A valószínűtlen körülmények miatt összecsiszolódott anya-lánya páros kénytelen szembesülni számos kellemetlen igazsággal, de semmi sem olyan megrázó, mint az a titok, amelyre útközben rájönnek. Vajon képesek lesznek-e kezelni az igazságot, amikor fény derül rá?

A “Jazzy Misfits” egy 2020-as családi vígjáték Nam Yeon Woo rendezésében.

Szereplők

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!

0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Korea, Cheetah, Choi Ji Su, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » Esum, Im Hwa Young, Jo Min Soo, Jung Man Sik, Park Se Jun

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?