Menü Bezárás

Hit the Spot

Fordító: Phoenix • Editor: Xialongne

Időtartam: 8×35 perc

Son Hee Jae-t (Hani), akit sokan melegszívű, barátságos, figyelmes embernek tartanak, olyan emberek veszik körül, akik azt állítják, hogy ismerik és szeretik őt. Bár a barátok mindig jó dolog, Hee Jae számára az a probléma, hogy nem igazán biztos benne, hogy valóban ismeri vagy megérti önmagát. Ezért van az, hogy amikor hirtelen egy szerelmi és romantikus podcast vezetőjeként találja magát, Hee Jae Jae egy kicsit elveszettnek érzi magát.
Mivel Hee Jae még sosem élt át intim kapcsolatot, nem a legalkalmasabb személy egy romantikus podcast vezetésére, de mivel senki más nem tudja vezetni, nincs más választása. Hee Jae hirtelen egy olyan világba kerül, amelyet nem is ért, és azon kapja magát, hogy nyit az új ötletek felé, és új tapasztalatokat kezd keresni. Miközben Hee Jae elkezdi felfedezni a romantikus szerelem világát, legjobb barátnője, Mi Na (Woohee) egy szerelem nélküli kapcsolat csapdájában találja magát, és kétségbeesetten szeretné, ha a dolgok megváltoznának.
Életük tapasztalatait és újonnan szerzett ismereteiket egyesítve Mi Na és Hee Jae úgy döntenek, hogy itt az ideje, hogy mindkettőjük életében nagy változást hozzanak, és együtt nyissanak egy szexuális tanácsadó szolgálatot. Azért dolgoznak, hogy másoknak segítsenek megtalálni a személyes kielégülést, vajon ez a két legjobb barátnő megtalálja-e azt a kielégülést, amire mindketten annyira vágynak?

A fülledt és csábító “Hit the Spot” egy 2022-es dél-koreai romantikus dráma, amelyet Yoon Ra Young rendezett.

Szereplők

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Choi Kwang Rok, Fordító » Phoenix, Hani, Hong Suk Chun, Park Sun Ho, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Woohee

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?