Menü Bezárás

Fly, Again

Fordító: Szami

Időtartam: 10×30 perc

Han Yo Han (Hyungwon) úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy a zseniális táncosból a sokoldalú idollá váljon. Álmai beteljesítéséhez átiratkozik a Hanbit Művészeti Középiskolába. Sajnos Yo Han dolgai nem mennek jól az új iskolájában, különösen miután egy szerencsétlen baleset miatt végül szertefoszlanak az álmai. Yo Han mindent megtesz, hogy új utat keressen álmai megvalósításához. A véletlen egyre többször sodorja a „Villains” táncklub tagjainak útjába. Minél több időt tölt a táncklubban, annál inkább kezdi felismerni, hogy egy teljesen új világ nyílt meg előtte. Miközben Yo Han elkezdi felfedezni ezt az izgalmas új világot, találkozik On Ji Minnel (Kim Myung Ji), aki kitűnő tanuló és született idol. A lány családja folyamatos nyomás alatt tartja, hogy jobban és jobban tanuljon, és nem tudja, mi mást tehetne, mint, hogy próbál megfelelni nekik. Ji Min és Yo Han helyzete azonban teljesen megváltozik, miután kapcsolatuk váratlan fordulatot vesz, és új álmok beteljesítése felé veszik az irányt. De vajon képesek lesznek-e megvalósítani ezeket az álmokat, amikor úgy tűnik, hogy körülöttük mindenki és minden megpróbálja visszatartani őket?

A fiatal szerelemről és a nagy álmokról szóló története, a “Fly, Again” – “Szárnyalj újra” egy 2021-es középiskolai romantikus idol dráma, Oh Chung Pung rendezésében. 

A főszereben Hyungwon a Monsta X-ből.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » Szami, Hyungwon, Kim Ha Jun, Kim Myung Ji, Moon Jung Gi, Park Eun Hye, Sorozatok, Sorozatok » Korea, Tony An

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?