Menü Bezárás

The 3Bs You Shouldn’t Date

Fordító: Léda és Xialongne

Időtartam: 10×30 perc

Kobayashi Haru (Baba Fumika), aki meg volt győződve arról, hogy megtalálta élete szerelmét, teljesen összetört, amikor megtudta, hogy álmai férje már egy másik nővel házasodott össze. A teljesen összetört szívű Haru biztos volt benne, hogy soha többé nem talál másik férfit. De miközben Haru aggódott magányos jövője miatt, egyik törzsvendége biztosította őt arról, hogy nem arra rendeltetett, hogy egyedül járja ezt az életet.
Azt jósolva, hogy nem egy, hanem három különböző férfival fog találkozni, Haru kinevette a gondolatot, hogy ennyi férfi lesz az életében. Legalábbis addig a napig, amíg a vendége jóslata valóra nem vált… Haru először a fodrásszal, Shintaróval (Hiroshi Nakahara) találkozott, és talán véletlen egybeesésnek tekintette volna a találkozást, de a csapossal, Yoshival (Dori Sakurada) és a zenekar énekesével, Yuval (Kenta Kamiya) való véletlen találkozások arra kényszerítették Harut, hogy komolyan vegye a vendége eredeti jóslatát.
Mivel három nagyon különböző férfi verseng a figyelméért, Harunak fogalma sincs, mit tegyen ezután. Vajon végül valamelyik daliás férfi elnyeri-e a vonzalmát, vagy a szíve teljesen más irányba vezeti őt?

A Moyo Yokoyama “3B – Szerelem egy profi fiúval, akivel nem kéne randizni” című mangasorozatából adaptált “A 3B, akivel nem kéne randizni” egy 2021-es japán romantikus vígjáték dráma, amelyet Yusuke Taki rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?