Menü Bezárás

To Ship Someone

Fordító: Ynonline8, frkszltn, Hiniara, Xialongne, Bailong és Léda

Időtartam: 24×42 perc

Jishu (Zhu Zheng Ting) fiatal író, aki népszerű regényeket ír. Könyvei sok rajongójuk körében sikert aratnak, de Jishu-t érzelmi apátia és pesszimizmus sújtja az írót. Regényei végső soron ezt a sivár szemléletet tükrözik, és szinte minden esetben tragédiával végződnek. Sok szempontból ő a BE (rossz végű) író kvintesszenciája. Ezzel szemben Song Yanoi (Lu Yu Xiao), egy optimista film- és drámasorozat tervező. Ő a happy end (HE) történeteket szereti.
Song Yanoi szívesen adaptálna egy Jishu regényt a filmvászonra, de ideális esetben szeretné, ha a történet happy enddel végződne – amit Jishu nem tud elfogadni. A duó élete azonban káoszba borul, amikor a regény világa beszippantja őket. Ahogy elkezdik “átélni” Jishu karaktereinek életét, elkezdik “átírni” a történetet – és egymáshoz vonzódnak. De vajon a saját szerelmi történetük örömben – vagy szomorúságban – fog végződni?


A “To Ship Someone” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Tian Shao Bo rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Kína, Fordító » Bailong, Fordító » frkszltn, Fordító » Hiniara, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Fordító » Ynonline8, Sorozatok, Sorozatok » Kína

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?