Menü Bezárás

The Legend of Anle

Fordító: kate_lucy, Esum, Bailong • Editor: Bailong és Esum

Időtartam: 39×45 perc

A Nagy Jing egy hatalmas királyság, amelyet két nagy családi dinasztia, a Han és a Di alapított. Ám szakadás következett be, amikor a Di családot árulással vádolták – és végül egy véres leszámolás során kiirtották. Csak egy tag maradt életben: egy fiatal lány, Di Zi Yuan (Dilraba Dilmurat). Ezt a fiatal árvát a királyi palotától messze bebörtönözték, és a Di család vonalát befejezettnek tekintették.

De 10 évvel később Han Ye (Gong Jun), a birodalom elvhű trónörököse elhatározta, hogy megmenti az utolsó túlélő Di-t. Útja során találkozik egy erős akaratú kalózlánnyal, Ren Anle-vel, aki azt mondja, hogy szándékában áll feleségül menni hozzá. Néhányan azonban gyanakodni kezdenek, hogy Ren Anle valójában Di Zi Yuan. Idővel Ren Anle és a herceg között kezd kialakulni a szeretet köteléke, miközben megpróbálják megmenteni a birodalmat a Han család rivális tagjainak ármánykodásától és korrupciójától. A dolgok azonban kezdenek zavarossá válni az ifjú herceg számára, amikor egy másik nő, aki szintén állítólag Di Zi Yuan-nak vallja magát, felbukkan a birodalom fővárosában. Vajon az igazi Di Zi Yuan valaha is igazságot szolgáltat majd a kegyvesztett családjának? És vajon a herceg és Ren Anle közötti kötelék életre szóló szerelemmé válhat-e?

Az “Anle legendája” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Gary Sing, Jones Ma és Jason So rendezett.

Szereplők:

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

7
0
Posted in Chen Tao, Dilraba Dilmurat, Fordító » Bailong, Fordító » Esum, Fordító » kate_lucy, Gong Jun, Liu Yu Ning, Pei Zi Tian, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Xia Nan

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

6 Hozzászólás