Menü Bezárás

Prosecution Elite

Fordító: frkszltn, Saskat és Darla • Editor: Lilly és frkszltn

Időtartam: 40×45 perc

Anni (Dilraba Dilmurat) egy rangos jogi egyetem legjobb hallgatója. Hírneve miatt az ország néhány vezető jogi testületének figyelmét is felkeltette. Amikor belép az ügyészségre, Kína legfőbb ügyészi szervéhez, azt a feladatot kapja, hogy csatlakozzon egy új osztályhoz. Az osztály vezetői úgy gondolják, hogy “új arcként” új ötletekkel és friss szemlélettel fogja ellátni az osztályt.
He Luyuan (Tong Da Wei), a rendőrkapitány mellett találja magát. Azok, akik nem ismerik jól He Luyuant, hidegnek, kegyetlennek és durvának találják. Valójában azonban elkötelezett az ügy iránt, és segít támogatni a munkatársait.
A duó hamarosan összetett, újszerű, kiberbűnözők nyomában találja magát. Ezek közül sokan nemzetközi bandákba keverednek. A különc ügyésznek és a rendőrkapitánynak minden eszüket és erőforrásukat össze kell vetniük, hogy a bűnelkövetőket bíróság elé állítsák, és hamarosan rájönnek, hogy egy titokzatos, “Old A” becenevű lángelme mozgathatja a szálakat a színfalak mögött. Vajon sikerül-e felfedniük “Old A” valódi kilétét – és lekapcsolni a kiberbűnözőket?

Ez a dráma a kínai Legfelsőbb Népi Ügyészség által kezelt valós történeteken alapul.

A “Prosecution Elites” egy 2023-as kínai drámasorozat, amelyet Yu Ding rendezett.

Szereplők

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[Folyamatban]

2
1
Posted in Dilraba Dilmurat, Fordító » Darla, Fordító » frkszltn, Fordító » Saskat, Gao Hong Xian, Sorozatok, Sorozatok » Kína, Tong Da Wei, Una You

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

4 Hozzászólás