Menü Bezárás

Lighting Up the Stars

Fordító: Leelili • Editor: Xialongne

Időtartam: 112 perc

Mo Sanmei (Zhu Yi Long) nemrég szabadult a börtönből, és bizonytalan jövő elé néz. Harmincas, nőtlen volt elítéltként az apja a család szégyenének tartja, és a nővére sem sokkal jobb. De apja csalódottsága ellenére mégis úgy látja jónak, hogy esélyt adjon Sanmeinek, hogy megváltoztassa az életét.

Sanmei apja a nyugdíjba vonulás reményében úgy dönt, hogy eljött az ideje, hogy a családi vállalkozást átadja önfejű fiának. Sanmei minden beleszólás nélkül találja magát a család kis temetkezési vállalatának új igazgatójaként. Sanmei a temetkezési vállalatnál él és dolgozik, és elég kényelmesen beilleszkedik új életébe. A dolgok azonban rendkívül váratlan fordulatot vesznek azon a napon, amikor Wu Xiaowen (Yang En You) besétál az életébe.

A nagymamája halála után a rokonai által elhagyott Sanmei nem tehet mást, mint hogy befogadja Xiaowent. Mivel fogalma sincs, hogy mit csinál, vajon ez a volt rab megtalálja a módját, hogy a kislánynak olyan apává váljon, amilyenre szüksége van?

Az életről, szerelemről és veszteségről szóló, igazán bájos történet, a “Lighting Up The Stars” egy 2022-es kínai dráma-vígjáték, amelyet Liu Jiang Jiang rendezett.

Szereplők

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
5
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Kína, Chen Chuang, Filmek, Filmek » Kína, Fordító » Leelili, Li Chun Yuan, Liu Lu, Wang Ge, Wu Qian, Yang En You, Zhu Yi Long

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

3 Hozzászólás