Menü Bezárás

Miracle

Fordító: MetallicRose • Editor: Xialongne

Időtartam: 14×60 perc

Miután elérte azt a hírnevet, amiről a legtöbb fiatal bálvány csak álmodhat, nem kétséges, hogy Luis (Chani) a csúcson van. Az egész világon ismert zenéjéről, Luis keményen megdolgozott azért, hogy a csúcsra jusson. De még a világ egyik legnépszerűbb előadójaként is, Luis állandóan aggódik amiatt, hogy más művészek követelhetik a helyét a csúcson, különösen most, hogy az “N/S” bálványcsoport egyre népszerűbbé válik.

Min Si Woo-t (Hwi Young), aki egykor vonakodott részt venni egy bálvány meghallgatáson, legjobb barátja, Lee Soo Rin (Kang Min Ah), egy korábbi gyakornok reménység, aki egy feltörekvő bálvány tartalomkészítőjévé vált, rábeszélte, hogy vegyen részt az eseményen. Miután lenyűgözte a zsűrit a meghallgatáson, Si Woo megfogadta, hogy egy nap jobb énekes lesz, mint Luis, amikor aláírta a szerződést, amely örökre megváltoztatta az életét. Most a népszerű N/S bálványcsoport tagjaként készen áll arra, hogy beváltja szavát.

Miközben Si Woo népszerűsége egyre nő, Soo Rin saját élete a feje tetejére áll, miután váratlanul összefut Luisszal. Most, hogy Luis az egyik irányba vonzza a figyelmét, Si Woo pedig a másik irányba, hogyan fog Soo Rin időt találni arra, hogy valóra váltsa saját álmait?

A fiatal szerelem és a nagy álmok édes története, a “Miracle” egy 2022-es dél-koreai romantikus bálványdráma, amelyet Myung Hyun Woo rendezett.

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Korea, Fordító » MetallicRose, Sorozatok, Sorozatok » Korea

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?